Jedu

Jedu

Anotace: zadání: tekutý kov




extrém je dnes standartní výbavou současníka
a co považuji za důležité se ztrácí v oblacích prachu
prach usedá zpátky na zem a není žádná stopa
po odklizených dílčích úspěších

bývalo ve mně místo kde jsi mohla být
zůstávat v mých stopách se mnou
než jsme spáchali společnou sebevraždu
obraz který nikdo nedomaluje

podívej se jak si lžu
ani nevím proč to dělám ale mám v rukávech ještě spoustu es
a kdybych mohl být někým jiným někde jinde
okamžitě bych byl

život v dětství dnes vypadá nějak dvojrozměrně
ne jednoduše ani snadně
víš co jsem?
hořící svíčka nad hrobem
ozvěna
nebo stín
jsem plný jedu
zaplatil jsem a teď jsem bez budoucnosti
ve dne v noci
už sám sobě nic nedlužím
nebo ano?

jedu
jedu autem
jedu autem a nemám kam
jedu autem a nemám kam ale jedu
jedu autem a tekutý kov

Autor CoT, 20.01.2017
Přečteno 326x
Tipy 17
Poslední tipující: Alisa 16, tall&curly, Avola, Megan, Frr, Philogyny1, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A proč být někým jiným, když můžeš být sám sebou? Není to přeci lepší?

21.01.2017 15:40:24 | JenTakNěkdo

...a nebo vřící voda co schovává se v ledu...

20.01.2017 13:37:18 | Philogyny1

myslím, že vždycky si něco dlužíme
takhle je to lepší

20.01.2017 13:23:48 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí