Bilá liška

Bilá liška

Anotace: nic

Zakopu svou bílou lišku
V závějích nepochopení
V dálce světel, teplých krbů
Schovám to, co vlastně není
Zakopu svou bílou lišku
Smutnou tečku v chladnu poli
Po čuchu ji najdou zmrzlou
Kdo by řekl, že život bolí…
Bílím spánkem okouzli tě
Dá ti nadějí i zradu
Zima schová vše i tebe
Protože se bojíš pádu
Schovám tě má milá liško
Pokaždé, když začne sněžit
Hvězdy zhasli jen na chvíli
Chceš li měsíc, musíš přežit
Autor Alisa 16, 21.01.2017
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky :-)!

22.01.2017 06:35:56 | Fany

Děkují

22.01.2017 16:43:16 | Alisa 16

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí