O lásce

O lásce

Anotace: ___

pramen tvých vlasů
záblesk krásných časů
smích ve vzduchu
úsměv od ucha k uchu
 
čistá báseň 
pod perem lásky
jistota sázky
tvá hedvábná tvář bez vrásky
 
z křídel šum motýlí
polibek od víly
chtěl bych vrátit čas
na chvíli
 
cítím lásku na míli
srdce bez lásky bolí
vánek s tebou valčík tančí
ve vlčím poli
 
duha spojila 
naše srdce
tvé rty šeptají
chutnají sladce
 
lesní pramen 
přehlušil ptačí zpěv
zurčí bublá
přičaroval tvůj úsměv
 
blesk udeřil 
zamilované srdce
jestřáb v patách vrabce
unikl pařátům dravce
 
havran se pokouší vyklovat oči
slepé lásce
všechny palce držím
pravé lásce
 
chtěl bych ti dlouhým polibkem 
lásku dát
z tvých nekonečných zásob 
něžných polibků krást
 
častokrát
 
chtěl bych být
v blízkosti 
tvých rtů
napořád
 
Autor Stavák, 01.02.2017
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, kdotoví, Miron25
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST ; )

01.02.2017 22:18:45 | kdotoví

Děkuji za návštěvu.

02.02.2017 14:54:26 | Stavák

Opravdu dojemné! Povedené, je vidět, že bylo psáno od srdce, paráda!

01.02.2017 20:48:35 | Miron25

Děkuji za návštěvu.

02.02.2017 14:54:12 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí