Morálka

Morálka

Anotace: ?

Já už nechci hrát
V tomhle divadle

Svoji morálku si potrhat
Jenom kůli tobě

Nechci se už nikdy bát
Že to bude špatně

Já celá se ti chtěla dát
Tys však odmítnul mě

Nebudu už nikdy lhát
A tak už nepromluvím

Ukážu ti proč by ses měl prát
Vysvleču se donaha

A když dám ti mat
Porazím tě vlastní zbraní

Morálku dojdu si posbírat
Tak pa, bejby
Autor Eleanor, 02.02.2017
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, enigman, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to bude asi mat koněm...

03.02.2017 06:48:16 | enigman

To nechápu?:)

03.02.2017 19:42:33 | Eleanor

a tak divadlo o nadanou dámu přišlo....

Zajímavé:-)

03.02.2017 06:04:03 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí