Však je tě lásko

Však je tě lásko

Anotace: Však je tě lásko, ale kolik semen vzejde ... Za kostelem slunko zhaslo až z rosy ani pláče hvě...

Však je tě lásko,
ale kolik semen vzejde ...

Za kostelem slunko zhaslo
až z rosy
ani pláče hvězd
tě křísit nejde ...

Však je tě lásko
jako vzácného koření ...

Za kostelem
roní slzy luna
a z rosy hvězd
padá černé kamení ...
Autor Howkins, 03.02.2017
Přečteno 191x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí