Veselka

Veselka

Anotace: Ve tváři mám vrásky jsou to jen oraniště lásky za každou rýhou klíčí štastné osení a rozbřesk,...

Ve tváři mám vrásky
jsou to jen
oraniště lásky
za každou rýhou
klíčí štastné osení
a rozbřesk,
když se ptačí křídlo
v písničku promění ...

Ej jiskra
z oka povyskočí
a mé srdce
flamendr noci
kolotočem zěmě pootočí ...

Tak tesklice !
zapřahejte
koníčky lásky do pluhu
a zorejte betony,asfalty
v boží pastviny
a vy kravičky
se zvonečky, umíráčky
zahřívejte telátka
a užínejte travičky
z hlavičky ptáčků, posměváčků,
i když tady dávno nebudu ...
Autor Howkins, 04.02.2017
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: Miron25
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí