+ -

+ -

Anotace: není

Krajina vržená pod roušku mrazu
front na teplo všude dost narvaných
rampouchy z okapů i ušního mazu
všech zevlů na sebe odkázaných..

My to můžeme jen sledovat z okna
jak snaží se venku život žít
vystrčit hlavu a zmrzne na hlavě lokna
o důvod víc proč rum nalít..

V noci pak mráz na dýku tlačí
a už se iron leje
na dnešek to snad stačí
opilý ten zevl se směje..

Měl pravdu dne toho
když smíchal iron s rumem
a poslední co těšilo ho
že ,,uměl´´pít s rozumem...
Autor Ába, 08.02.2017
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí