Valtoš

Valtoš

Anotace: Valentýn z druhé strany

Valentýn, svátek který na duši mi usedne jak černý stín,
který s hořkostí se vypít dá až do dna
Svátek, který rozdělí nás lidi na ty, jihž je,
a na ty jihž není láska hodna,
na ty co smí se těšit objetím,
na ty lidi kterým tolik závidím a na mě
a možná ještě pár zhrzených človíčků,
kterým nepřálo to štěstí milovat.
V tento den přepadá mě pravidelně divný splín
a přesto, ač sám láskou nejsem opojen, musím konstatovat,
že přeju ji těm zamilovaným
Buďte smíchem v srdcích těch, jež milujete
A pro ty co, posmutnělí jsou teď jako já , mám radu:
Svou naději v lásku neztrácejte
Jednou ta mrcha příjít ...musí!..věřte,
tak ať je hezkej tenhle Valentýn
Autor truhlík, 14.02.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedenaa:)

15.02.2007 23:02:00 | china white

ja miluju, ale neslavím:) pro jistotu:)

14.02.2007 22:25:00 | ejwo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí