Fénix

Fénix

Anotace: Ztracená duše, prázdné fráze.. Copak chceš takhle pokračovat dále? Chceš být jen další zdevastova...

Ztracená duše,
prázdné fráze..
Copak chceš takhle pokračovat dále?
Chceš být jen další zdevastovaná troska,
co má na mále?

Ne?

Tak objevuj,
jez,
miluj
a celý ten život uctívej.
Buď jako list unášený větrem,
trav svůj čas víc venku,
třeba vynechej ranní cesty metrem.
Projdi se v tom pošpiněném světě,
plného bolesti,smutku a zrady.. Buď ten,co se štěstí nestaví zády.
Buď jako Fénixem z popela.
Budiž znovuzrozen.
Autor Zili, 12.02.2017
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-))

12.02.2017 17:52:05 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí