Voděnko,ach voděnko

Voděnko,ach voděnko

Anotace: Harmonie všech věcí a dějů je tak křehká jako odkvetlý květ pampelišky ...

Bájili nám o potopách světa,
ale o pouštích nám nezpívali
však ptáček,umíráček
dál se zrnkem písku
ve volátku létá ...

Zatímco my jsme
dešťům poroučeli
a slunci
utápěnému pod splavy žízně
se drze vysmívali ...

Voděnko,blátěnko
tys usychala v lužním lese
po tenkém slůvku
zhasínaly písničky
ty z nejsmutnějších
ptačích zpívánků
co padlý kvítek neunese ...
Autor Howkins, 16.02.2017
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Iva Husárková, Ricarda Haner Lowery
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí