Anděl v těle radí....

Anděl v těle radí....

Anotace: ...

Anděl v těle radí:

Jeden tvrdil, že přišel jeho čas
a skokem z věže si včera zlámal vaz.
Ten bídák musel chodit krást,
aby večer si měl za co koupit chlast.

Jedno pivečko na kuráž,
kořalička na zahřátí,
i ty mi kamaráde nějak usycháš
a co ti na to pití říká máti?

Celý den se třeseš na večer u piva
a když tu sedíme, tak jen čas nám utíká.
K čemu ti ta zbytečná ztráta času?
Je vidět že i ty jsi propadl chlastu.

Jen abys nedopadl jako ten chlápek.
Víš že dnes mají sebevrazi svátek?
V kapse posledních pár korun máš
a tak doufám že je neprochlastáš!

Ženě bys mohl koupit nějaký dárek,
nebo by sis mohl u stánku koupit párek,
mě je jedno co s těmi penězi uděláš,
jen doufám že je v hospodě nenecháš!

Děti doma pláčí, chtějí si s tebou hrát
a ty tu hodláš flámovat?
Tady v hospodě se chováš jako borec,
ale jakýpak jsi doma otec?

Nevím, proč jsi začal pít,
měl bys se však polepšit!
Začni konečně lépe žít!
Nehodláš se doufám ve sklence rumu utopit!

Nejsem ten, kdo ti pomůže bez tvého přičinění,
umím však přispět k rychlejšímu vyřešení
všech problému a nepříjemných situací.
Tak zanechej chlastu! Vykašli se na svou generaci!

Ostatní pijí, vnitřnosti jim hnijí,
tak proč by jsi ty nemohl být jiný?
Nemusíš být jako stádo těch volů,
jež propadli alkoholu.

Jsou jiné tekutiny, které se dají pít,
třeba vodou se dá také žízeň uhasit
a tak nech kořaličku pro voly,
je už vůbec nic nebolí!
Autor Desktop_men, 14.02.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí