Ty

Ty

Anotace: opět trapně ty

Stále přicházíš a odcházíš
kopíruješ roční období
i holywoodské celebrity
a mě děsí, že mým snem
jsi ty.

Ty bolíš a laskáš
a vše zvládáš v jednom okamžiku
a já to akceptuju - síla zvyku.

Dávám ti zabrat
a ubližuju kde můžu
chci ti dát nejevo
že je tu spousta mužů.

Pár pro lásku,
desítky pro milování,
jenže já jsem ta holka
co je těžko k mání,
co čeká na tebe.

Je to hloupý a bez reakce,
ale mám z toho dobrý spaní,
tak i tobě
ať spí se sladce.

Pane starče - jestli ještě dokážete
zvednout hlavu,
já jsem ta bytost co vás milovala
a nechal jste jí ztratit v davu.
Autor Květa, 14.02.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Surově pravdivý...miluju tyhle tvoje básničky.
skutečnost bývá krutá jako smrt..
štěstí je vratký tak jako život..

Snad jsi šťasná, moc bych si to přál..

J.

21.03.2007 00:00:00 | Jirda

Řekni si za 10 let co jsi udělala špatně

J.

25.02.2007 18:19:00 | Jirda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí