Komu to řekneš?

Komu to řekneš?

Anotace: Neříkej komu

Vyrostou v hlavě tisíce stromu,
Který je větší
Který tě vyrve
Vracíš se zpátky
Kde je Tvé „domu“?
Komu to řekneš?
Neříkej komu.
Tisíce schémat
Nechá tě prosít
Nechá Tě plavat
V tom ve všem plavat.
S pyšnou dryádou
Budeš se nosit
Budeš nasnášet
Budeš milovat.
Vyrostou v hlavě tisíce stromu,
Který ve větru
Stojí a pláče?
Stojí a kouká?
Stojí a stojí?
Komu to řekne
Řekni mi komu?
Jak na něm poznáš, že se tu hojí?
Křivkou se zlomí
O vlastní Ego
Vyroste další
Hned vedle něho…
Komu to řekneš?
Řekni mi komu
Nemůžeš zpátky
Kde je tvé „Domu“?
Autor Alisa 16, 27.02.2017
Přečteno 219x
Tipy 9
Poslední tipující: ZILA78, Iva Husárková, margaretm, CoT, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ZAJÍMAVÉ................ST...

28.02.2017 19:45:47 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí