Jako malé děcko

Jako malé děcko

Anotace: Mohu nic a všecko

Jako malé děcko
Mohu nic a všecko
Zkouším intervaly
Křivky a osudy
Život bez zákazu
Kamarádství s bludy.
Jako malé děcko
Bojím se být sama
Mohu nic a všecko
Zklamaná je máma…
Stejně jako ona
Jako malé děcko
Ztrácím realitu
Půdu pod nohama.
Odvlaje mě vítr
Jako malé děcko
Jednou řeknu bludu
„Ty jsi moje všecko“
Autor Alisa 16, 28.02.2017
Přečteno 222x
Tipy 9
Poslední tipující: Cappp, Fany, Alexander Barnibil, ZILA78, CoT, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezkyvtipné :-)!

01.03.2017 06:09:26 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí