Mezi lopatkami

Mezi lopatkami

Anotace: X Y

Plíce mě bolí nádechy života
I hříchy předchozích odpolední
Z hlavy si vyhnat veškeré východy slunce
A nucené chvíle při čaji a koláčku o páté

Zdají se mi šťastné dny
Které nekončí zohavenou mrtvolou s vodou v plicích
Ani pádem na namrzlých kočičích hlavách
Cestou odnikud
Kde moje cena klesá na flašku ginu a kvalitní koks

A když mi dobře zaplatíš
Stanu se pro tebe vším
S jejími rty na mých

Nikdy jsem od tebe nechtěla utéct
S prázdnou náručí
Jen tak
S lehkostí
A myslí plnou cestovní horečky

Ramena zatížená bytím
Nutnými nezbytnostmi
Její rty mě hřejí na zápěstí i uprostřed zad
Mezi lopatkami které se nikdy nesetkají
Jako křídla motýla
Autor její alter ego, 07.03.2017
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: piťura, Anewue, Iva Husárková, Lioness, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí