..::Když::..

..::Když::..

Anotace: ..když se země točí...

Když

když motýl kolem prolétá
když vítr listí zametá
když se zima blíží
když se vzduch okolo ztíží
když rozkvete 1. květ
když voda teplá je tu hned
když mraky slzy pouští
když bazény se napouští
když uslyšíš dětský křik
když příroda ukáže svůj trik
Autor Tvůj kamarád Kodein, 15.02.2007
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí