S našpulenou pusou

S našpulenou pusou

Anotace: ...už aby bylo jaro ;-)

S našpulenou pusou čekám
Den, dva, měsíc, snad i roky
Před časem jen tiše smekám
Jak před povodní tiché toky

S našpulenou pusou čekám
Na jedno teplé políbení
Vím, že asi příliš spěchám
Však čekám tiše, do setmění

S našpulenou pusou v dešti
Přešlapuji pod balkónem
Čekám v stoje, čekám pěšky
Tak, kde jsi? Řekni přece! Honem

S našpulenou pusou čekám
Až slunce zašimrá mě v týle
Na rtech paprsky teplo nechá
Pak nasadíme tmavé brýle

S našpulenou pusou v chladu
Na jaro čekám bez přestání
V břiše mi kručí, asi z hladu
Po paprscích a po jejich milování
Autor Jn.s, 15.02.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;-)

20.02.2007 13:09:00 | Jn.s

Zajímavé... Ty se nezdáš... ;-)))

15.02.2007 22:24:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí