Naděje

Naděje

Anotace: ...o věčném zvedání

Kam řítím se v tomto světě
co je dnes,úděl můj
kudy jít teď mohu
kudy, bože můj

Proč je mi stále zle
proč už nejsem zdráv
kde ten problém je
proč nemohu vstát

Cítím se živou mrtvolou
životním lenochodem
mysl má jde úprkem
tělo za ní bahnem

Zvedám ho svojí vůlí
nemíním se vzdát
zvednou tu línou kůži
zdechlá je skoro, snad

Melancholií se prodírám
depresí to zvou
stále znovu utíkám
vždy mě doženou

Slzy mi kanou po tváři
hledám životní mír
beznaděj spolu s mršinou
nedaj mi nikdy klid

Upadám v nemilost žití
ukončit všechno smím
prosvítá opar naděje
k východu obrat svůj stín

Vydržet,poddat se slzám
vylízat dno svého bytí
vyplavat do slunce
jenž tělo sytí

4.2.2005
Autor Lupus, 15.02.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...no..teda...Hlavu vzhůru...:-)
..tělo za ní bahnem...?..
Poslední sloka je zajímavá..
Dnes jsem o ni napsala báseň..aniž bych tušila...;-)
Hodnotit to raději nebudu...Je moc smutná..

16.02.2007 20:39:00 | Teri Jane

viem ze to moze zniet aj lepsie

15.02.2007 16:59:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí