Miniatura

Miniatura

Anotace: Okno pláče slza po skle kane to rosa, ranní ptáče roztahuje křídla a vzlétá jako pára, něžná vá...

Okno pláče
slza po skle kane
to rosa, ranní ptáče
roztahuje křídla
a vzlétá jako pára,
něžná vážka, než jí slunce
křídla teplem vzepne …

Tím jak oheň zažne
a pak vzplane
je víc než krví v otevřené tepně
je víc než malý meteorit
co neví,
že smrt je zemí roztoužené něhy,
aby se nebál pádu do lůna,
kde hoří neroztáté sněhy …
Autor Howkins, 29.03.2017
Přečteno 206x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang, adaj, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera. Co má být nekonečné, zůstane nekonečné. Díky.

29.03.2017 11:29:10 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí