chlapi prý nepláčou

chlapi prý nepláčou

Anotace: ___

chlapi prý nepláčou

nemají city
urážky nepolykají 
před myší do stropu neskáčou
 
i muži mají své dny
když na ramenou
na bench pressu 
cítí tíhu viny
 
i chlapi občas
slzu zamáčknou
když prohraný je poločas
porážku těžce polknou
 
tvrdí muži
mají silné paže
uvnitř trupu 
je pivo maže
 
chlapi neznají lítost
soucit
nedají najevo slabost
nedají na ženský pocit
 
muž drží slovo
cvičí činky
jejichž základem
je olovo
 
pravý muž nikdy nelže
je muž činu
ženu líbá na rty
pije vodu z kaluže
 
pravý chlap má koule
sílu vola
umí tančit paso doble
z dlaní mu kape smola
 
pravý muž pravý gantleman 
pravý chlap
ti nikdy neřekne
debile vole
Autor Stavák, 02.04.2017
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Cappp, jitka.svobodova, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...humorné...tihle chlapáci...;-)

02.04.2017 20:27:08 | bogen

:) Děkuji za návštěvu.

03.04.2017 08:20:40 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí