=A proč se bát

=A proč se bát

Anotace: ~~~(*♥*)~~~

~~~~~~~~~~~
‭Proč se kouří z komína
‭proč v Brně jezdí šalina
‭proč se mi dnes nechce spát
‭proč mě zase nemáš rád...
‭a proč se práší za kočárem
‭proč se něco musí "honem"
proč v létě padaj trakaře
proč blesk i nebe rozpáře....

‭Já vím,
každý komín přece kouří 
když se v kamnech topí
‭Brno a šalina to není hloupý
‭naliji si kávu,nechce se mi spát
když máš nad hlavou 
černé bouřkové mraky
i bouřka se musí poslouchat.
Ale ‭proč já,místo tebe 
jiného chci znát...

I když ‭nejezdí kočárem
a nemá ani náhodou cadillac
‭chce pomalu,honem tak i tak
‭od něho mi to vůbec nevadí
‭je milý a vždycky pohladí...
‭už se tě opravdu nezeptám
‭co by jsi řekl...to dobře znám
‭i já vím „co bylo už není”
všechno se někdy změní...

A tak to bylo tak to je
nic tak hrozného
se neděje

~~~~~~~~


...a proč se bát...

Autor Květka Š., 03.04.2017
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: Akyš, Iva Husárková, Philogyny1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta věčná proč...pro slepičí kvoč, mi říkávala babička... :)

03.04.2017 19:35:06 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí