Malování

Malování

Anotace: Tvé vlasy jsou stromem tohoto rána vítr postává se svým fotoaparátem tiskne spoušť a tvá tvář se ...

Tvé vlasy jsou stromem tohoto rána
vítr postává se svým fotoaparátem
tiskne spoušť
a tvá tvář se náhle vznáší v oblacích
jako negativ mého snu …

Jsi smějící se zrcadlo
přicházejícího dne
slunce tě bere za ruku
a ukazuje ti s hrdostí všechny obrazy,
které jste namalovali společně.

Přijíždí vlak
nakládají do vagonů všechny ty obrazy
lokomotiva zahouká
a vlak mizí v obrazárně noci.

Mlčenlivé můry
je rozvěšují na skoby hvězd
a já se ve snu proměňuji
v rám
ve štětec
ve stříkanec
v tubu
z níž noc lisuje nové ráno.

Až procitneš
prvou barvou bude barva vzpomínek
namíchaná čistokrevná šeď …
Autor Howkins, 04.04.2017
Přečteno 214x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Dreamy, Cappp, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí