Teď, nebo příště

Teď, nebo příště

Anotace: zcela unesen

Dýchat vítr může sen

Jsem tím zcela unesen

Jsem tím zcela rozladěn

Dada je to o ničem...

Když ne teď tak tedy kdy?

Budu asi škaredý

Nalžu všem a sobě sám

Když jsem s Vámi, když jsem sám

Když ne teď tak tedy kdy?

Budu opět škaredý...

Někdy si tak připadám

Sešiji a roztrhám.

Teď, nebo už nikdy snad

Nechci mít nic napořád

Jsem tím zcela unesen

Fouká vítr, uteč ven..!
Autor Alisa 16, 05.04.2017
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: CoT, Iva Husárková, Petbab, Poetik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přečíst i mezi řádkami

06.04.2017 05:42:35 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí