O hudbě

O hudbě

Anotace: Při opakování té hudby o níž ničeho nevíš větře sestupuji do sklípku touhy archiv ve skále je pln...

Při opakování té hudby
o níž ničeho nevíš větře
sestupuji do sklípku touhy
archiv ve skále je plný vín
za každý rok života
odpočívá jedna lahev …

Až jednou přijde
ta pro kterou
se strach vzdá bolesti hrůzy
a láska do kvetoucích sadů
převlékne tiché můzy
až jednou přijde
všechny lahve vypijem
jen tu poslední necháme
tobě Gabrieli
za tvé varhaní requiem …
Autor Howkins, 07.04.2017
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang, Fany, Frr, Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí