Bouřka

Bouřka

Anotace: nesoudit dle obalu, neplati jen pro knihy..

Rostla drobna kytička,na měsíční krajině
nebála se sluníčka,vypadala nevině.

Podcenit jí není radno,zdá se že je křehká
může spadnout lehce na dno,ten jenž se jí neptá.

Kdo zatouží po kráse,magického kvítku,
se zlou se pak potáže,když utrhne z ní snítku.

Zatáhne se nebe,v dáli zpívá hrom
déšť neùprosně bijící,hraje zas svůj tón.
Kapela se rozezněla pod taktovkou bouřky
hlupák co jí ublížil,lituje té zkoušky.

Nesuďte jen z obalu,to co skrývá uvnitř
postupujte pomalu a netrhejte bouřky
Autor Alter-Ego, 09.04.2017
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: faraym, Lioness, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji

27.04.2017 12:02:05 | Alter-Ego

veľmi pekné

26.04.2017 13:52:29 | faraym

Moc pěkně napsané

09.04.2017 18:05:01 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí