Čas pro Báseň

Čas pro Báseň

Anotace: ...

Neznám den a znám jen noc
ukradené hodiny
našich životů
Čekání na nic

Neznám světlo a znám jen tmu
nějak mi unikáš
ve své podstatě
Zbloudilé srdce

Neznám tvou chuť a znám jen tvá slova
rozehrané hry
dialogů našich očí
Bez konce

Tak spi
Noc už nemá svoji sílu
Skrčená pod hvězdama
počkám na první ranní
naději
Vykoupenou bezesnou
touhou

Tak spi
ať najdeš pod polštářem
můj vzkaz
Že si nechci nechat uniknout
život mezi prsty

...protože jsi mi vlastně
nikdy nic neslíbil
Autor Alci, 09.04.2017
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: piťura, Cappp, Iva Husárková, Koralína, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neslíbil.
Já vím.
Ani nebudu.
Nějako jsem se to odnaučil...

Hezká báseň.

09.04.2017 18:23:26 | Cappp

No právě :-). Takové ze života...

10.04.2017 10:13:23 | Alci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí