Čas

Čas

Anotace: Zastav! Rozkazuji, a on nevnímá.. Zpomal! pokračuji a on zrychlí.

Zastav! Rozkazuji,
a on nevnímá..

Zpomal! pokračuji
a on zrychlí.

Vrat se! přeji si
a zapomenu.

Ve vlasech se třpití šedý vlas,
mne rázem ochraptí hlas..
Noc se mění v den,
nestíhám ani zhlédnout svůj poslední sen.
Slunce nahradí hvězdy

Ještě pár chvil!

Ještě pár okamžiků

Mé srdce přestane být v mžiku
a já v nitru přehrávám si..
mé slasti..
strasti..
známé hlasy..

A vlastní hlas jak proklíná čas!
Autor Mazekeen, 09.04.2017
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Cappp, Frr, Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc líbí. ST. :-))

09.04.2017 12:09:36 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí