SRN

SRN

Na bílé dálnici
Stály srny
U Věžek
Když jsem na ne střílel
Slzel jsem
Od ucha k uchu
Při pochodu svorném
V mlžné tmě
Mezi stromy
Plály oči srn
Mezi stožáry
Plály oči mé
Skočily srny
Skrz strom
Bleskem rozťatý ve dví
Já skryl se
V bílé pustině
V nekonečné dálnici
Zmrzlé řeky
Slyšel jsem kusy ledu
Dopadat na ocasy srn
V bílem hedvábu
Strávil jsem noc
Chci tvé tělo
Quam pulchra
Domine
Roztrhnout vejpůl
Byly obrovské
Zíraly přímo na mě
Tepala a tekla
Elektřina v drátech
Slyšel jsem dech srn
Za obrovského burácení
Jedna poklekla
Ostatních nebylo
Chválil jsem a salutoval tvoru
Který k nohám mi padl
A led pod jeho horkou krvi
Pomalu tál a praskal
Autor Jekatěrina Semjonovna, 11.04.2017
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí