Narozeniny

Narozeniny

Anotace: ...

Prý krásné narozeniny,
přejí mi lidé kolem mě,
ale ten jediný,
od kterého bych si to přála nejvíc,
vše hrdě ignoruje.

Za zvuku melancholické hudby,
promítám si v hlavě,
všechny naše společné chvíle,
které tak šťastné byly…

Kolem dokola létají bubliny,
z bublifuku, který prý uklidňuje,
z vedlejšího pokoje tikají hodiny,
srdce se mi pomalu zastavuje.

Jak naivní zase byla ta myšlenka,
že když pro tebe vše obětuji,
zachováš se podobně...

Ty místo toho,
hájíš člověka,
který udělal maximum pro to,
abychom spolu nebyli,
Už nikdy…
…už nikdy nechci tohle zažít znovu…
Autor Koralína, 16.04.2017
Přečteno 309x
Tipy 10
Poslední tipující: V.N.Losinský, mkinka, grázlík, CoT, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí