Ke kořenům

Ke kořenům

Anotace: ..

Tam pod mechem a kapradím nachází se klíč
tam kde duše starých předků spí

Zmizelé jsou časy litých bojů
však v krajině stále duch keltských Bójů

Do hlubin minulosti vede cesta k poznání
k poznání které špatné časy zahání

Prastaré slovanské nápisy na stromech
a magické germánské runy vyryté v kamenech

Ke kořenům jít hledat sílu
ke kořenům a očistit tu starou víru

K posvátným hájům a pramenům řek
tam kde ukrývá se na nemocnou českou duši lék

K těm starým kořenům co zahojí ty sešlé stromy
k těm dávným kořenům co sůl v ranách našich zhojí.
Autor lukassnajdr, 18.04.2017
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí