Divák

Divák

Anotace: ...

Prázdný možná vykradený
život jako cizí hroby
do stěn z jílu pohlcený
a bez šance ven se probít

Děj se točí - lepá diva
kroutící se, hned mi tyká
jsem jen divák, tak se dívám
koukat, ale nedotýkat!

Sedím sám jak v čestné lóži
promarněných šancí kroky
zvláštní ticho po souloži
ticho, které trvá roky
Autor 666.yorick, 20.04.2017
Přečteno 201x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, JSJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí