Studánková

Studánková

Anotace: Za den celičký ani kapička vodičky mezi mračny bída suchopár i slzy smutku hlídá… K čemu troj...

Za den celičký
ani kapička vodičky
mezi mračny bída
suchopár
i slzy smutku hlídá…

K čemu trojí pláče
a srdce mezi trny
jak opuštěné ptáče
vodo, kde jsi
v zapomenuté studánce
skryta mezi kamením
nedospána v jehličí,
že o tobě ví
jen oči smutné srny
tak v bolesti, ač nekřičí …
Autor Howkins, 20.04.2017
Přečteno 202x
Tipy 4
Poslední tipující: piťura, Frr, Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí