zahradník

zahradník

Anotace: .. :)

Šel zahradník do zahrady,

mraky plynuly mu nad hlavou.

Se přírodou dohromady.

Co rostlo tam, nechápeš!

 

Šel zahradník do zahrady,

ptactvo na stromech on neplašil.

Aniž by si věděl rady,

jak svůj život vylepšit!

 

Šel zahradník do zahrady,

jen aby ji zalil dešťovkou.

Celý od hlíny a vody,

dostal velikou žízeň!

 

Šel zahradník do zahrady,

kytky hrály roli určitou.

Pak dle cesty do hospody

vysázel obrovské lípy!

Autor el sereno, 20.04.2017
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mazané...

20.04.2017 16:34:10 | Jort

;-) díky!

21.04.2017 13:39:33 | el sereno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí