Máj

Máj

Anotace: Trocha přírody

Bosé nohy běží loukou,
za čas ohněm proskočí.
Pampelišek krása nohy vítá,
svítá, svítá...
S časem půjdou měkou loukou,
kvítím posetou.
Slunce barví plody, kvítí,
svítí,krásně svítí.
Oblohou jdou krásné mraky,
nebe přišlo zpátky k nám.
A já? Pořád tě mám,mám...
Autor lesní víla, 24.04.2017
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí