Alkohol

Alkohol

Anotace: Tuhle jsem se krapet napila a pak se mi popletla láska s kamrádstvím a od té doby na něj myslím, jen nevím jestli jako na kamaráda nebo na něco víc.

Vím, toho večera já byla opilá,
když ruka má po těle tvém bloudila.
Však paměť, ta mrcha nahnilá
všechno v mou mysl vyryla.

A já teď pokládám se za debila,
když ta událost mě zaskočila.
Nic to nebylo, není oč stát,
ale já musím se stále sebe ptát …
Proč ta ruka jen by chtěla
stále se dotýkat tvého těla.
Autor sslunickoo, 13.03.2005
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí