Nebe

Nebe

Anotace: ......

Tvé slzy mi promáčely kolena
Dojaly mě k zapomnění
Dusily vlahým deštěm
A utopily mé vlastní v nánosech špíny z obličeje

Jak jen bych mohla zapomenout
Jak jen bych mohla přestat snít

Nebe nemá hranice
Ani barvu kterou nahraje
V lánech řepky si smrt hraje na honěnou
Dokud mě nechytí do spárů horečky a horečnatého snění
Utopeného
V žaludku

Košile se mi lepila k hrudi
Ty jsi omámeně zíral
Možná jsem měla v očích celý svět
A možná ho kus chybělo
Stejně jako důvěry v uzdravení
Nebo nekonečnosti odpuštění

Nebe má své kandidáty
Vyvolené
Poražené
I oběti
Autor její alter ego, 05.05.2017
Přečteno 350x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Lioness, jitka.svobodova, Iva Husárková, Malá mořská víla, piťura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebe má své oběti...ST

05.05.2017 23:35:07 | Malá mořská víla

Oběti jsou občas nevyhnutelné. Děkuju :)

06.05.2017 14:42:27 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí