To vás nadzvedne ze židle

To vás nadzvedne ze židle

Anotace: ....

 

...

Zde krátké věci smysl mají,

zde stručnost věcí přivítají,

zde citům plytkým síla stačí,

to pro mě o vás dosti značí.

Úpravou si získáš tipy,

zvlášť když žába ukazuje slipy.

...

Autor TJM, 07.05.2017
Přečteno 222x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Veverkazeli, kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí