Hry

Hry

Kreslím rty vykreslenými rtěnkou na obličej
A ty držíš jako obětní beránek
Rukou mi svíráš zápěstí
Abych nepřestávala
Tvořit obrazy na kůži
Abych neutekla s plachostí vlastní umělcům
Abych dodělala to
Co mi bylo svěřeno

Nemohla jsem spustit oči z mistrovského díla
Které se skvělo na plátně tvých lícních kostí potažených pokožkou
Co pálila
Když ses rozhodl být a stát
Abych byla šťastná

Pravda byla skrytá mezi sklenkami whiskey
A my se stali nejúpornějšími hledači
Vykradači
I dobyvateli

Schovat se pod stůl před realitou
I nenávratnem
S tvojí rukou kolem mého zápěstí
Jako osvoboditelem i žalářníkem

Nestihla jsem ti ani poděkovat
Za tvou péči
Za tvou podporu
Během fialové noci
Ve stínu stolu
S tvojí rukou
Obtočenou
Kolem mého zápěstí
Autor její alter ego, 07.05.2017
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky... jsem si početla

06.09.2017 14:56:40 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí