=Ona a on...

=Ona a on...

Anotace: ***☻--☻***

~Jak od jedné mámy~
~~~~~~~~~~~
Jsou jak od jedné mámy
ona a on…ti dva
nebo se mi to jenom tak zdá?
Vždyť on je pejsek
ona je kočka
i když oba máte modrá očka
jak ale moudrý člověk ví
oči se časem zabarví.
Ale spolu vám to fakt sluší
ty máš pejsku krásnou srst i uši
a umíš i pěkně zaštěkat
co kdybys zkusil
zamňoukat?

 

A teď se zase ti dva
mrknou do louže jak do zrcadla
ty jsi opravdu bráška můj
a neštěkej pořád to svoje „nemudruj“
vždyť my máme i stejný kožíšky
já sice mám chuť na myšky
ty ale prý máš rád tvrdé kostičky
to ale nechceme my kočičky.
Granulky baštíme oba dva rádi
proto jsme víc než kamarádi,
ty jsi můj bráška já tvoje sestra
tak už mě kruci netrap.

 

Tak jsem je u té louže zadržela
k mámám kočce a fence je zavedla
a od této chvíle,kočky i pejsci
ví že nikdy nebyli a nejsou
sourozenci.
~~~~

 

Autor Květka Š., 08.05.2017
Přečteno 193x
Tipy 1
Poslední tipující: Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí