(frustrace)

(frustrace)

Anotace: ze sbírky Ošklivé básně

V hrudníku podivná pnutí,

mozek tak marně šrotuje.

Vystřelit z hlavy sto chutí,

dávno však došly náboje.

 

Frustrace bezedná zdá se.

Jak to jen vyjádřit lidsky?

Ten člověk v zrcadle zase

směje se jen ironicky.

Autor el sereno, 12.05.2017
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí