O smyslu bytí a nebytí

O smyslu bytí a nebytí

Anotace: ..

Na světě tisíc je cest
a všechny k jednomu cíli vedou
nejednou stihne tě trest
za tvou mysl neposednou

tisíc myšlenek během dne se rodí
a stovky jich pak umírá
jak když člověk člověka zplodí
a druhý den jej pohřbívá

každý den mnoho a mnoho otázek
a pořád méně odpovědí
na konci vrátíš se snad na začátek
nebo vejdeš do podsvětí

tolik možností má člověk
a vždy jen jedno rozhodnutí
nestačí pak žádná zpověď
bys došel poklidnému spočinutí

a co na konci té naší cesty?
promění se všechno v nic?
stihnou nás odměny a tresty
nebo obdržíme rajský klíč?
Autor lukassnajdr, 15.05.2017
Přečteno 228x
Tipy 6
Poslední tipující: bogen, Malá mořská víla, Jan Urban, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufejme :)

17.05.2017 17:18:57 | lukassnajdr

Vrátíme se snad na začátek :-)...všechno důležité je uzavřeno v kruhu :-)

16.05.2017 05:48:35 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí