XXX

XXX

Anotace: Neustále se odhodlávám k výkřiku ke vzpouře jíž se znovu sám sebou stávám … Bez oprátky,když v...

Neustále se odhodlávám
k výkřiku
ke vzpouře
jíž se znovu sám sebou stávám …

Bez oprátky,když v duchu kreslím slůvka
která ve větrech
pohoupávají mým životem.

Kdybych tak uměl
zopakovat ten prvý výkřik,
kterým jsem se bránil světu
jako krvavé oči novorozence
prvotnímu světlu.

Neustále se odhodlávám
k lásce
opakovat její slova
jako slunce pálící shůry,
když kreslí mezi listy slůvka,
které noci našeptává sova.

A strom se tomu usmívá
netušíc ještě čas bolestí
v němž milenci počnou nožem
kreslit do kůry ….
Autor Howkins, 17.05.2017
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: Alci, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...odhodlání se cení ;-)

17.05.2017 15:32:02 | Alci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí