andrej temnoty

andrej temnoty

v krabičce jsem
i andrej
je tu
je žízniv
po temnotě
vlastní jí mnoho
tak mi ji dává
je to vzácný dar
ne že bych ji chtěla
andrej se dělí se mnou
o temnotu
zase si mne našel
oblibuje mne
andrej temnoty
chvíli to bude trvat
nemám jí dost
on si ji uloví
potom mi ji předá
budu mít zásobu temnoty
na celou zimu
i celé příští léto
děkuji ti andreji
Autor Jekatěrina Semjonovna, 26.05.2017
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí