Pro hvězdy

Pro hvězdy

Anotace: ...

Pro hvězdy budeme
navěky v propasti
pro past i pro hvězdu
jsme toho součástí
upřímně falešná
sousloví soustrasti
samota vloží ti
bolesti do slastí

Pro hvězdy je náš svět
malinké osudí
ve kterém losují
zda zítra se probudím
vzpomínky umí hřát
leckterá zastudí
zastudí jako nůž
vražený do hrudi
Autor 666.yorick, 29.05.2017
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Laika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí