Pro sebevrahy

Pro sebevrahy

Anotace: Proč má život cenu?

Když jsi přišel na svět, tak zřejmě má to tak být,
že se svým životem se budeš muset naučit žít.
Jeden má překážky nízké a snadno je přeskočí
druhý však při skoku, tvář si v louži namočí.

Když už jsi fakt na dně
a včechno vidíš černě
a o žádnou pomoc nestojíš,
se smrtí se spokojíš.

Měj rozum, kamaráde milý.
Tvý přátelé by pak už jenom pili.
Život by pro ně taky cenu neměl,
a ty bys seshora na další sebevraždy hleděl.

Uvažuj nad veršem prvním,
než stane se nůž osudným!
Autor sweet.milk, 16.02.2007
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Verše jsou někdy příliš dlouhé,někdy nevychází rytmus. Díky tomu je celá nálada narušena..

16.02.2007 19:44:00 | good fairy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí