Svěže

Svěže

Slyšet tvé jméno je pořád jako rána pěstí
Jako stále nekončící spirála útrpného mlčení
Jen se neptejte proč

Diplomatická ignorace otázek na tvou osobu
I to jak se máš
Beze mě
Nejlíp skvěle
Děkuju za optání
Mně se dýchá svěže

Samota občas zahalí konečky prstů i dlaně
Akutní potřebou blízkosti teplé kůže
Záchvěvy porozumění
I třesem celého těla

Smíření se dostavuje každé ráno po probuzení

V centru slunečných Vinohrad
Netruchlím pro ztracené ideály nebo smyčky osudu
Hlava se narovnala spolu s rameny
Koutky úst pozvedly v úsměvu
Když v bezesných nocích kráčím ulicemi

Sama
Ale ne osamělá
Autor její alter ego, 05.06.2017
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, Nikita44, Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tolik známý pocity

05.06.2017 21:15:51 | Nikita44

nepochybuju o tom, že stejně všichni zažíváme to podobné.

10.06.2017 19:13:31 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí