Sám

Sám

Anotace: ..

nebudu milovat už jiné
o to víc to potom bolí
když najednou ta láska zhyne
a těžko rány se pak hojí

je třeba milovat sám sebe
podniknout cestu do hlubin duše
to je způsob jak se dotknout nebe
a překonat ty chvíle krušné

slečny mají v hlavách zmatky
a nevědí co chtějí
v pondělí chtějí sňatky
a ve čtvrtek se rozcházejí

a srdce potom krvácí
touží vrátit čas
jenže čas se nevrací
a nezbývá než jí dál zas

postavit se na pevnou zem
s hlavou směrem k oblakům
najít nový smysl nový sen
navzdor dívčím rozpakům
Autor lukassnajdr, 07.06.2017
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí