Odtiká...líbá.

Odtiká...líbá.

Jen věta se mění
zázrak je večeře za rozbřesku
poslední doteky
hříchu v nás
nečeká
líbá
Nežije...
co se změní
dám Otázku?
nejsou na ní léky
když z krás
Odtiká
líbá...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.06.2017
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí