Dopředu

Dopředu

Anotace: ...

vím že dívat se musím
směrem dopředu
však vzpomínky se vrací
a já bránit se nedovedu

ty vzpomínky krásné
kdy smála ses mým vtipům
a pak něco to světlo zhasne
a ty směješ se teď jiným týpkům

málo jsem pečoval
a láska je věc hrozně křehká
málo jsem bojoval
aby u mě byla tvoje duše hebká

šťastná jsi beze mě
a to mě nejvíc na všem mrzí
je ti to snad příjemné
že najednou jsme si cizí

musím jít cestou dál
a najít jinde světa krásu
tebe už nezajímám
pro tebe už jsem na smetišti času
Autor lukassnajdr, 13.06.2017
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je křehká, teď už vím
Zpátky v čase však už se nevrátím

13.06.2017 13:04:14 | lukassnajdr

A co ty víš?...:)

13.06.2017 21:00:19 | JSJ

Láska je křehká, to v paměti své měj
a s další láskou opatrně pak zacházej...

13.06.2017 10:09:21 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí