Lásko

Lásko

Anotace: ...

Vítr vane dál směrem jiným,
střípky štěstí ode mne odnáší.
Sama už nevím za čím si stojím,
a pochybuju o tom, že láska hory přenáší.

Naděje je jediný, co mi nyní zbývá,
je to jediný, co já mám.
Pořád věřím, tak jak to v mých představách bývá,
že svět bude zase patřit nám.

Ach, lásko

Doufám, že slyšíš můj hlas,
že ho slyšíš tam na druhé půli světa.
Ptám se, zda nám dvou ještě šanci dáš,
nebo to Já tě miluju, byla jen ubohá věta?
Autor fastavačka, 16.06.2017
Přečteno 391x
Tipy 11
Poslední tipující: ježa, jitka.svobodova, Poetik, Laika, Fany, Ruda Štola, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice pěkné už sa těším na další Pegott

24.06.2017 09:38:10 | Pegott

děkuju moc

24.06.2017 18:36:55 | fastavačka

Pěkné upřímné :-)! ST

17.06.2017 10:31:01 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí